Urheilublogit jakavat tietoa, kertovat uusimmat uutiset, analysoivat ja inspiroivat liikkumaan. Urheilublogejakin on laidasta laitaan. Toiset käsittelevät kovanluokan kilpaurheilua, toiset taas henkilökohtaista kunnonkohotusta tai elämäntaparemonttia.

Blogilistan suosituimpien urheilublogien listalla on tällä hetkellä runsaasti erilaisia fitness-aiheisia blogeja. Myös crossfit tuntuu kiinnostavan lukijoita, ja löytyypä listalta harvinaisempiakin lajeja kuten esimerkiksi joukkuevoimistelu. Vaikka luetuimmat urheilu- ja kuntoilublogit ovat niin sanottuja naistenblogeja, löytyy myös miehille paljon luettavaa. Esimerkiksi vedonlyöntisivusto Betssonin blogista voit lukea muun muassa Valioliiga- ja jääkiekkoaiheisia postauksia. Urheiluviikko-blogista löytyy puolestaan runsaasti pääasiassa jääkiekko-, jalkapallo- ja Formula 1 -aiheisia uutispäivityksiä urheilun ystäville.

Blogilistan ’naisten’ urheilublogeista suosituin on tällä hetkellä Steffit-treeniblogi. Blogi pitää sisällään muun muassa crossfitiä sekä kirjoittajan omia treeni- ja ruokapäivityksiä. Steffit-blogia kirjoittaa liikunnanohjaajaksi opiskeleva, muun muassa kuntosalia, lenkkeilyä ja joogaa harrastava personal trainer. Suosittuihin urheilublogeihin kuuluvat myös ruokablogi-osiossakin mainittu The Good Morning –fitnessblogi sekä Endorfiinikoukussa-niminen blogi, jota kirjoittaa urheilua ja etenkin juoksemista rakastava 34-vuotias Elina. Elinan blogista voi lukea muun muassa juoksemisesta, lihaskunnosta, kehonhuollosta ja ravinnosta – sekä tietysti kirjoittajan omasta elämästä. Treenivinkkejä löytyy myös personal trainer Monnan kirjoittamasta Monna treenaa! –blogista. Tämä on varsinainen motivaattoriblogi, ja sisältää treenivinkkien lisäksi paljon treenikuvia ja ravintovinkkejä.

Myös painonpudottajille ja elämäntapamuutoksesta haaveileville löytyy kuntoilublogeista paljon luettavaa. Motivaatiota saa toki myös edellisessä kappaleessa mainituista blogeista, mutta osa urheilublogeista on keskittynyt nimen omaa painonpudotukseen. Suosittu laihdutukseen ja elämäntapamuutokseen painottuva kuntoblogi on esimerkiksi Go Eve Go! Blogia kirjoittaa alun perin Fit Farmin ja Go Fat Go -dieetin avulla painoa pudottanut 24-vuotias Eve. Tällä hetkellä noin 20 kg kevyempi kirjoittaja treenaa personal trainerin avulla kohti kiinteämpää vartaloa. Blogista löytyy luettavaa niin treenaamisesta, laihduttamisesta kuin ruoastakin.