Mieleisiä blogeja voi hakea joko kategorian mukaan, kuten sanoilla ”kauneus” tai ”muoti”, tai vaihtoehtoisesti yksittäisillä hakusanoilla, kuten esimerkiksi ”meikkivinkit”. Blogilista.fi -sivuilta voi katsoa suoraan myös suosituimmat blogit ja Top 10 –listan.

Blogilistan yksi suosituimmista muotiblogeista on tällä hetkellä Mungolife –blogi, jossa käsitellään muun muassa muotia ja tyyliä. Mungolife on kaikista blogeista neljänneksi luetuin, mutta tilaajia sillä on kaikkein eniten. Myös tilaajalistan kakkossijalla olevasta Motherfuckin’ fashion -blogista löytyy paljon asiaa niin kauneudesta, vaatetuksesta kuin meikkauksestakin. Tällä hetkellä kolmanneksi tilatuin blogi on niin ikään muotia käsittelevä P.S. I Love Fashion, ja neljäntenä listalla on Nelliinan vaatehuone. Muita suosittuja suomalaisia muotiblogeja ovat muun muassa Xenia’s Day, colour me ! ja No Fashion Victims.

Muotiblogeja on tarjolla valtavan paljon, mutta myös lukijoita tuntuu riittävän. Esimerkiksi tämän hetken luetuimmalla suomalaisella blogilla Russian girl, from Finland on viikoittain yli 10 000 lukijaa. Myös tämä blogi käsittelee pitkälti muotiasioita, ja sitä kirjoittaa Venäjällä vuonna 1990 syntynyt ja vuonna 2000 Suomeen muuttanut Maria, joka julkaisee blogissaan sekä suomen- että venäjänkielisiä kirjoituksia. Tässä lifestyle-blogissa on juttuja paitsi muodista ja tyylistä, myös sisustuksesta, urheilusta ja opiskelusta.

Mungolife-blogia kirjoittaa Lontoossa muotialaa opiskeleva suomalainen Anna. Blogi sai alkunsa vuonna 2008 ja on tällä hetkellä yksi Suomen luetuimpia ja tilatuimpia blogeja. Mungolife käsittelee muotia, tyyliä ja kirjoittajansa mukaan kaikkea sitä, minkä hän itse näkee positiivisena ja kauniina. Blogi sisältää tekstien lisäksi runsaasti valokuvia, mikä on toki etenkin muotiblogeille tyypillistä. Niin ikään supersuosittua Xenia’s Day -blogia kirjoittaa oikeustieteitä opiskeleva 25-vuotias Xenia, käsitellen tytön arkea ja painottuen muoti- ja tyylipäivityksiin. Blogilla on viikoittain lähes 10 000 lukijaa ja se on tämän hetken kolmanneksi luetuin suomalainen blogi.