Four Hour Work Week –blogin ja kirjan kirjoittaja, Tim Ferriss, on yksi maailman kadehdittavimpia henkilöitä. Kyseinen kaveri on onnistanut supistamaan viikoittaisen työmääränsä minimiin, kuitenkin nostamalla selkeästi keskivertokaveria suurempia ansioita, sekä käyttämällä vapaa-aikansa tehokkaasti harrastaen ja matkustaen. Ferrissin salaisuutena on työtehtävien ulkoistaminen esimerkiksi virtuaaliassistenteille, joiden avulla työtehtävät valmistuvat kuin itsestään. Käy lukemassa blogia ja mieti, voisiko miehen vinkeistä olla hyötyä sinunkin työelämässäsi

Fluent in 3 months on irlantilaisen Benny Lewisin ylläpitämä blogi, jossa hän kertoo elämästään ”kielihakkerina”, joka kykenee oppimaan minkä tahansa kielen vain kolmessa kuukaudessa. Sinunkaan ei tarvitse olla Lewisin taidoista kateellinen, sillä hän väittää, että kuka tahansa kykenee tähän saavutukseen; tarvitset vain määrätietoisuutta, oikeanlaisen asenteen sekä työkalut, jotka Benny jakaa blogissaan ilmaiseksi lukijoilleen. Blogin lisäksi mies on koonnut parhaat vinkkinsä kirjaan, jonka avulla kielinikkareita on jo syntynyt ympäri maailman.

Copybloggerin ylläpitäjä, Brian Clark, aloitti bloginsa vuonna 2006 palvellakseen yrittäjiä, jotka tarvitsivat apua mainos- ja muun nettisisällön kirjoittamisen parissa. Pian kuitenkin kävi selkeäksi, ettei blogin kohdeyleisö ole rajoittunut ainoastaan uusiin yrittäjiin; lukuisat viestintäalan ammattilaiset seuraavat herkeämättä Clarkin kirjoituksia, jotka ovat inspiroineet lukemattomia journalisteja, copywritereitä ja sisällöntuottajia ympäri maailman. Blogin uskolliset lukijat ovat myös niin vakuuttuneita Clarkin ammattitaidosta, että mies on kyennyt elättämään itsensä myymällä oheisohjelmistoja blogin suosion siivittämänä.